If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес майсторчето свали помпата за ремонт щото виеше направо на умрело след ремонта ще се види как ще работи и ако се наложи ще сменя и казанчето големи принцеси са тези 159-ки
днес майсторчето свали помпата за ремонт щото виеше направо на умрело след ремонта ще се види как ще работи и ако се наложи ще сменя и казанчето големи принцеси са тези 159-ки
Не е трябвало да бързаш със смяната на помпата.
Неслучайно няколко пъти се каза, че казанчето им е проблем и по-точно цедката-клапа в него. От там трябваше да започнеш за да не се окаже че си си дал парите за помпа на халос.
Моята преди две години виеше зверски и след смяна на казанчето млъкна като нова.
Не е трябвало да бързаш със смяната на помпата.
Неслучайно няколко пъти се каза, че казанчето им е проблем и по-точно цедката-клапа в него. От там трябваше да започнеш за да не се окаже че си си дал парите за помпа на халос.
Моята преди две години виеше зверски и след смяна на казанчето млъкна като нова.
При мен се появиха наченки на проблема, при ниска скорост се чува леко виене. Направо и аз поръчах казанчето от auto box, казаха ми една седмица срок на доставка. Колко течност лови за 1.9 става дума?
При мен се появиха наченки на проблема, при ниска скорост се чува леко виене. Направо и аз поръчах казанчето от auto box, казаха ми една седмица срок на доставка. Колко течност лови за 1.9 става дума?
Да споделя за прословутото казанче....1-во за доставчиците на авточасти...Няма автобокс,няма автоплюс...всички са селски тарикати...На едното място ме накараха да чакам 15 дни и уж бе сигурно на 100%ми заявиха на 17ден че не може да се намери никаде...Другите ме накараха да ги чакам 20дни да ми заявят че вече не се произвеждало и нямало начин да се намери......Пълен смях са тия...Вбесиха ме снощи...звъннах на приятел в Италия...помолих го и днес на обяд казанчето е вече в него.В неделя е при мен...Купено е в Перуджа.цена 40евро...Ако имате нерви и обичате да ви будалкат чакайте тук...Ако ли не ...Италия или И Бей има го и на 2-те места...Аз го минах този етап...Маслото Тутела жи/р зелено-40лв/лт.Италянеца в алфа каза че проблема идва от червеното масло-много било агресивно.....
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Колега направих същата грешка...Свалиха ми помпата .....пари на вятъра дадох...Почна да вие още повече....Идва новото казанче....слагам го.ново масло и пак на пътя....Италианците и те реват от това...Моя човек като им каза днес и те хората веднага..да клапана в казанчето е...А тук ми почнаха-помпата е...ако не е тя е рейката...Толкова са им познанията....
Откривате топлата вода сега,те даже Алфа са си признали 2007-а година,че са сбъркали маслото и са прибирали коли за смяната му,даже и първите рейки също са страдали от него.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колега направих същата грешка...Свалиха ми помпата .....пари на вятъра дадох...Почна да вие още повече....Идва новото казанче....слагам го.ново масло и пак на пътя....Италианците и те реват от това...Моя човек като им каза днес и те хората веднага..да клапана в казанчето е...А тук ми почнаха-помпата е...ако не е тя е рейката...Толкова са им познанията....[/QUOTE]
при мен си беше проблемна помпата корпуса и беше отишъл на кино сега колата вече е на пътя и няма проблем няма виене стържене и не знам още какво
Аз лично след прочитане на отзивите в ъемата че тука го няма налично, директно бих си го поръчал от там. И след седмица да е в ръцете ми. Да, излиза стотина лева, ама...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment